Időpont: 2019. július 4-július 7. (csüt-vas)

Helyszín: Rádhé Resort (8699. Somogyvámos, Táncsics M.u.7.)

Oktató: Trapp Laci  okleveles IYENGAR jóga oktató

Ha szeretnéd elmélyíteni a gyakorlásod, ha szeretnél kizökkeni a hétköznapokból, ha szeretnél kikapcsolódni, ha szereted a jó társaságot….itt a helyed.

Részvétel feltétele: minimum 6 hónap gyakorlás az IYENGAR metódus szerint

Ár: 55.000 Ft/fő. Az ár tartalmazza a 3 éjszaka szállást (3-4 ágyas szobákban, egy légterű stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban), a teljes ellátást csütörtök vacsorától vasárnap ebédig, a jógaterem használatát és a jógaoktatást, de nem tartalmazza az utazást. Utazás: egyénileg

A speciális étkezés (glutén, tejmentes….stb) felára 4500 Ft/fő

Fizetési ütemezés: 15.000 Ft (amelyet 2019.március 15-ig kérünk befizetni, ezzel tudjuk biztosítani a helyet). A fennmaradó összeget június 15-ig juttasd el Vidushoz vagy Lacihoz. Átutalásos fizetéshez kérj bővebb információt.

Létszám: maximum 25 fő

Ami szükséged lesz: a saját jógaeszközeidre (jógamatrac, két heveder, két tégla és elegendő takaró válltámaszhoz)

Lemondási feltételek: március 15-ig a foglalás törölhető és az előleg visszajár. Március 15. és május 31. közötti lemondás esetén a sztornó költség 15.000 Ft. Május 31-től való lemondás esetén sajnos szervezési okokból kifolyólag nem tudjuk visszaadni az előleget/részvételi díjat, a következővel tudsz számolni: amennyiben szerzel magad helyett valaki mást, vagy ha telt ház van és a várólistáról bekerül valaki helyetted, akkor 15.000 Ft sztornó költség visszatartása mellett visszakapod a részvételi díjat.