Mindenkinek ajánljuk a tanfolyamot, aki most ismerkedik ezzel a metódussal, vagy ismeri már, de szeretné az alapokat újra elmélyíteni a gyakorlásában.

A tanfolyamon nő a testtudatod, javul a testtartásod, nyílik a mellkasod, ami bátorságot hoz és “észrevétlenül” megerősödnek azok az izmaid, amiket valószínűleg ritkán használsz.

1. alkalommal kinyújtod a karjaidat és a lábaidat, emellett megismered az alap álló pózok alapjait.
2. alkalommal megtanulod, hogyan használd a talpadat és a súlypontodat a helyes testtartás érdekében.
3. alkalommal finomítjuk az álló pózokat, megismerkedsz az oldalsó nyújtásokkal valamint a csipőnyitás alapjaival.
4. alkalommal a mellkasodat fogod nyitni a konkáv álló és ülő előrehajló pózokban és kipróbáljuk a legegyszerűbb fejjel lefelé pózokat.
5. alkalom az egyensúlyról szól, a már ismert pózok fejlesztése mellett kicsit nehezebb pózokban is kipróbálod az egyensúlyérzékedet.
6. alkalommal kiteljesítjük az eddig tanult fejjel lefelé pózokat és kóstolót kapsz a salamba sirsasanaból (fejenállás).

Az alkalmak egymásra épülnek, kezdd az elején.
A tanfolyam végére annyi tapasztalatra fogsz szert tenni, amennyivel bátran becsatlakozhatsz a rendszeres 1-es szintű gyakorló órákra, ahol tovább bővítheted tudásodat.

A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén lesz megtartva.
Ár: 12.000 Ft/6 alkalom keddenként 17.30 órától.

Az első időpont 2018. január 16. kedd 17:30-19:00.

Jelentkezni tudsz Vida Katinál az antarangajoga@gmail.com email címen vagy a 20/3947055-ös telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2018. január 12. péntek

A tanfolyamot Lövey Bálint, Okleveles Iyengar jóga oktató tartja.

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.
A tanfolyam egy összegben fizetendő és sajnos nem áll módunkban vissza adni pénzt abban az esetben, ha nem tudsz eljönni az összes órára. Pótlásra viszont van lehetőség…