A múlt évi, 1. Iyengar Jóga Nap sikere után idén is megrendezésre került ez a nap 2015. január 31-én. A tavalyi rendezvénytől eltérően most a jóga stúdiókba látogathattak el az érdeklődők, akik számos lehetőség közül válogathattak. Ezen a szombaton a stúdiók kapui nyitva álltak kezdők, haladók előtt egyaránt. A napot a gyakorlás mellett mantra éneklés, filmvetítés és indiai élménybeszámoló tarkította.  A Jóga Nap célja, hogy a metódust megismertesse a jóga iránt érdeklődőkkel illetve hogy a már ezen metódus szerint gyakorlók egy teljes napot tölthessenek e tradíció közelében.

Természetesen az Antaranga Jógaközpont is részt vett ebben az összefogásban. Volt, aki azért jött el hozzánk, hogy gyakoroljon egy jót, volt akit a kíváncsiság terelt Sashalomra. Mindegy is. Együtt voltunk, gyakoroltunk, regenerálódtunk és még India hangulatát is becsempésztük a terembe.

20150131_160835j

Jó, hogy Magyarországon is él az Iyengar metódus, hála a lelkes és magas szintű oktatóknak, a gyakorlóknak és a Magyar Iyengar Jóga Szövetségnek, aki szárnyai alá vette a jógának ezen irányát és nap, mint nap védelmezi.

P1210255j

Köszönet a Szövetségnek a szervezésért, köszönet a tanároknak és köszönet mindenkinek, aki eljött vagy csak figyelemmel kísért minket.

P1210251j

További képekért kattints ide!