Kovács Adrienn
Okleveles Iyengar jóga oktató
Introductory II.

Mindig is érdeklődtem India és kultúrája iránt. Ez valahogy ösztönösen bennem van már gyermekkoromtól kezdve. A jógával közelebbi kapcsolatba a miskolci egyetemi éveim alatt kerültem, mikor jelentkeztem Papp József Önvizsgálati meditációra felkészítő jógatanfolyamára. Hamar szerelem lett belőle, mely azóta is tart és egyre mélyül.

2007-2009 között akkori tanárom, Nagy József (NaJó) biztatására elvégeztem a Magyar Jóga Társaság 2 éves jógaoktató-képzését. Ezen a veszprémi tanfolyamon Selmeci Ági és Csongor is a tanáraim voltak, akik révén bepillantást nyertem az Iyengar jógába és már eszközök alkalmazásával kezdtem el tanítani 2009 áprilisában.

Kerestem a lehetőségeket a továbbfejlődésre és 2011-ben felvételt nyertem a Magyar Iyengar Jóga Szövetség 3 éves oktatóképzésére. A képzés első évében szereztem bizonyosságot magamban afelől, hogy tényleg ezt a metódust szeretném tanulni és tanítani – teljes mértékben elköteleződtem iránta.

2013-ban sikeresen letettem az Introductory I. majd 2014-ben az Introductory II. vizsgát. Köszönet tanáraimnak (Répássy Erika, Kevin Gardiner, Trapp Laci, …) az útmutatásért, a folyamatos inspirációért.