Relaxáció zengőtálakkal

A hangrezonancia nagyon régre vezet vissza, amikor is már gyógyításra használták ezt a módszert. A mindennapi élet során sok alul rezgő energiát begyűjtünk, persze ez sok más tényezőtől is függ. Ezeket az alul működő energiákat söpörjük ki, majd helyükre új, gyógyító rezgéseket töltünk.
Régóta tartó Önismereti utam egy új szakasza ez, bár a hangok világa több, mint 30 éve az életem részét képezik, mégis most a hangterápiával egy másik aspektusból közelítem meg a hangrezonancia világát.
Köszönöm Balla Tibornak az útmutatást és tanításokat, hálás vagyok érte.

A kezelés során a 100%-os terápiás tisztaságú Doterra illóolajokat is segítségül hívom, amelyek szintén ahhoz járulnak hozzá, hogy egy igazán mély, relaxált, jólléti állapot tudjon megszületni.  A zengőtálak és az illóolajok rezgése együttesen garantálják a nyugalmat, a tényleges pihenést.

Csoportos kezelés: 
A kezelést csoportosan végezzük el, az óra végén meg tudjuk beszélni a tapasztalatokat, észrevételeket. A foglalkozás kb. 50 perc.

Egyéni csakra kezelés (40-45 perc):
A zengőtálak a testen helyezkednek el, így koncentráltabban tudják hatásukat kifejteni. Az egyéni kezelés során lehetőség van ingyenes tanácsadásra is az illóolajok használatával kapcsolatosan.

Jelentkezés:

Kérlek keress bármely elérhetőségemen, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. (Egyenlőre főleg a délelőtti, koradélutáni, gyerekkompatibilis időpontok működhetnek nálam 🙂 )

Email: catujav@gmail.com

Telefon: 0620 394 7055

Facebook: Olajozottan élni

Web: olajozottanelni.hu

Árak:
Csoportos hangterápia: 2500 Ft/fő/alkalom -Vasárnaponként 17.00-18.00
Egyéni kezelés: 8000 Ft/alkalom